scootrlogo-b

Hva er remarketing?

Som internettbruker har du flere ganger vært eksponert for remarketing, muligens uten å tenke over det selv. Remarketing gir deg mulighet til å vise annonser til personer som har besøkt nettstedet ditt. Dette kalles Goolge Remarketing og er et av Googles mest effektive annonseverktøy.

 

Hvordan virker det?

Dette lar seg gjøre ved hjelp av informasjonskapsler/cookies. Denne informasjon lagres i remarketinglistene dine slik at du kan henvende deg til disse potensielle kjøperne når de søker på Google eller besøker andre nettsteder. Slik sørger du for å stadig minne brukeren på dine relevante tjenester og produkter.

 

Skreddersøm av budskap

Remarketing gir muligheten til å skreddersy budskap og tilbud til utvalgte målgrupper. Vi har gode erfaringer med remarketing for kundene våre og opplever store fordeler ved denne typen markedsføring.

Dette er en unik mulighet til å treffe potensielle kunder der de er, samtidig som du treffer dem på et tidspunkt der de er spesielt mottakelige for din informasjon – i søkeprosessen.

Scootr er Google Partner og våre konsulenter er Google sertifiserte. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å få mer informasjon om Google Remarketing.

Del